Ponovno vas vabimo, da del dohodnine namenite podpori Smučarskemu društvu Strahovica in tako podprete naše programe smučanja, kolesarjenja, teka in ostalih športov za najmlajše.

SD Strahovica ima »status društva v javnem interesu« in s tem možnost, da člane in simpatizerje društva nagovori, da del dohodnine (1 %, odstotek lahko delite tudi na več organizacij) namenijo Smučarskemu društvu Strahovica. Poudarjamo, da donacija v ničemer ne vpliva na vašo davčno napoved oz. vračilo dohodnine, ta del dohodnine je sicer prihodek proračuna Republike Slovenije.

Svojo donacijo lahko uredite na več načinov:

  • preko spletne strani OKS na tej povezavi: https://www.olympic.si/podarim/61613053, kjer je SD Strahovica že predizbrana možnost, tako da dopolnite le še svoje podatke ter dokument preprosto podpišete
  • obrazec lahko natisnete tukaj: Zahteva za namenitev dela dohodnine in ga čimprej oz. najkasneje do 28. decembra 2021 dostavite ali pošljete na naslov društva SD Strahovica, Selo 10A, 1217 Vodice

Zahvaljujemo se vam za donacijo in vas vabimo, da spremljate naše objave o aktivnostih društva in se nam pridružite ob prvi priliki.

SD Strahovica