Po enoletnem premoru smo se letos ponovno udeležili že 17. Občinskega veleslaloma za pokal Občine Vodice, ki je potekal tradicionalno na slovenski kulturni praznik. Organizirala ga je tako kot že vrsto let Občina Vodice, na Krvavcu. Na kar zahtevno in zaprto progo se je vsega skupaj podalo 63 tekmovalcev, ki so zahtevnost proge odlično odpeljali.

To leto je Strahovica med vratci odpeljala v dveh zelo močnih ekipah in sicer kot Strahovica in Strahovica Junior. Ekipa Strahovice Junior, v zasedbi Nace Humar, Anže Kimovec, Jaša Kimovec, Nika Humar in Sabina Kimovec si je na stopničkah priborila odlično tretje mesto. Z malo manj sreče pa je odpeljala tudi ekipa Strahovice; Matija Bergant, Miha Kimovec, Matjaž Hribar, Boštjan Hribar in Lucija Hočevar, ki si je na koncu privozila končno šesto mesto.

Kljub napakam smo si priborili tudi oba naslova najboljših časov. Najboljši moški čas si je pridobil Nace Humar, s časom 22, 33 sekund, najboljši ženski čas pa je dosegla Nika Humar, s časom 25, 26 sekund.

Vsem strahovškim veleslalomistom iskrene čestitke in se vidimo naslednje leto!!!

Rezultate si lahko pogledate v spodnji priponki:

Veleslalom Krvavec 2023 – uradni rezultati